Følg Handala på reisen til Gaza

Motta oppdateringer rett i epostkassen din.
(Vi deler ikke epostadressen med noen andre.)Den lokale støttegruppen inviterte Handala-mannskapet til å besøke en moské i sentrum av La Rochelle. 
Den lokale støttegruppen inviterte Handala-mannskapet til å besøke en moské i sentrum av La Rochelle. 

Handala i La Rochelle

– På vei til La Rochelle ble vi fulgt av den franske marinen som stilte oss en rekke spørsmål før de lot oss fortsette, fortreller deltakerne på Handala.  – De vill ha navn og nasjonalitet på alle ombord, hvor vi skulle, og om vi hadde våpen (!). Dette føyer seg inn i rekka av hindringer og vansker vi har hatt med havneanløpene i Tyskland, Nederland og Frankrike. 

– På vei til La Rochelle ble vi informert om at Handala ikke lenger hadde noen plass å legge til. Da vi nærmet oss destinasjonen, klarte likevel den lokale støttegruppen å finne en havn hvor vi kunne bli tatt imot.  Dessverre påvirket dette velkomstorganiseringen på bakken, ettersom folk måtte flytte seg for en samling i en annen havn, men noen klarte å finne lokasjon i siste liten. 

– Den lokale gruppen inviterte oss til en moské i byens sentrum hvor vi fikk presentere Handala og Freedom Flotilla. Der fikk vi muligheten til å  utveksle ideer og planer for å støtte kampanjen “For the Children of Gaza”. 

Den franske marinen ville hilse på.
Møtelyden i La Rochelle
– Gruppen inviterte oss til en moské i byens sentrum hvor vi fikk presentere Handala og Freedom Flotilla. 
FFC i La Rochelle
Fellipe Lopes oppfordret til handling fra den franske regjeringen mot Israels politikk. Igjen opplevde vi stor støtte fra lokalsamfunnet. Her sammen med John Turnbull, også fra FFC. 

Neste stopp: Santander i Spania.