Følg Handala på reisen til Gaza

Motta oppdateringer rett i epostkassen din.
(Vi deler ikke epostadressen med noen andre.)

Rapport fra København

Rapport fra København

Direkte oppdatering fra Handala 12. mai:  – I København fikk Handala nok en gang en varm og hjertelig velkomst. Folk på kaia, folk til sjøs i båter, og mange hyggelige og nysgjerrige personer kom ombord på Handala og hilste oss velkommen.

Atmosfæren var god, og mange av gjestene nevnte at vi gir dem inspirasjon og motivasjon i kampen for frihet. De var  alle klar over utfordringene og farene ved vår reise, men de sender sin kjærlighet med oss når vi legger ut. 

På kaia var det taler av danske aktivister, og apeller av vår kaptein Arne Birger, og av leder i Ship to Gaza Norway, Torstein Dahle.

Vi forlot København klokken fire om morgenen på lørdag. Rundt 03:30 kom en familie til båten med brød og sjokolade for reisen. De var en veldig snill familie (se bildet nedenfor). 

Takk til Sverige og Danmark, nå ser vi frem til å møte mennesker i Tyskland og England. Vi har det alle bra, og vi setter pris på støtten fra alle våre følgere.

Vi har ny kaptein, Wellu fra Finland, og nå er vi bare sju besetningsmedlemmer til sammen. Vi passerte Kiel-kanalen søndag morgen, og vi blir til sjøs til vi når fram til Bremerhaven mandag morgen. 

 

Vår nye kaptein, Wellu fra Finland (foto: Trond)