ShipToGaza Norway

Nye og gamle medlemmer

Medlemsavgiften gjelder for ett år og tidligere medlemmer oppfordres til å fornye medlemsskapet for 2011. Beløpet er som i fjor, kr 100 for privatpersoner og kr 1000 for organisasjoner.
Vi ønsker å ha et sentralt medlemsregister og sende medlemslister til lokale arbeidsgrupper. Det er derfor mest hensiktsmessig å bruke konto 1503.18.33598 til medlemskontingent. Vennligst oppgi navn, adresse og epost. Til dem som allerede har fornyet medlemsskapet for 2011-vennligst send epostadresse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Det er i noen tilfeller uklart hva beløpet gjelder. Skriv derfor på innbetalingen hva dere ønsker: medlemsskap, gave, sjømil osv sammen med epostadresse sånn at vi kan kontakte dere hvis det er noe vi lurer på.

Dette gjelder også organisasjoner. Vi er av og til usikre på om penger fra organisasjoner gjelder medlemsskap eller støtte. Vi oppfordrer organisasjonene til å gå gjennom lista over "Støtteorganisasjoner" på nettsiden. Hvis noen har ønsket å tegne medlemsskap og ikke er registrert som medlemmer under "Medlemsorganisasjoner", send oss en melding (forutsatt at dere har betalt min. kr 1000). Medlemsstatus gir stemmerett på medlems- og årsmøtene, men medlemsskapet må fornyes hvert år.

Hvis det er noe som er uklart - ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Takk for all støtte! Deres bidrag er en solidarisk håndstrekning til sivilbefolkningen på Gazastripen!

Vi vil bryte blokaden! Kjøp sjømil!

Bli medlem!

Donasjoner

Donasjonskonto:

1503.18.33598