ShipToGaza Norway

Utstilling med inntekt til STGN!

Når: 29.mai-03.juni

Hvor: Galleri Norske Grafikere, Tollbugata, Oslo

Salgsutstilling av bildende kunst med inntekt til årets ”Ship to Gaza Norway”-aksjon. Et norsk-svensk samarbeid har i år ført til deltakelse i en internasjonal flåte – ”Freedom Flotilla III” som skal seile mot Gaza innen utgangen av juni. Flåten skal gjennomføre en fredelig ikkevoldsaksjon for å bryte den ulovlige blokaden av Gazastripen. Flotiljen samler aktivister fra alle kontinenter – muslimer, kristne, jøder, ateister og folk med forskjellig livssyn og religioner.

Den norsk-svenske deltakerbåten, Marianne, vil være lastet med bl.a. solcellepanel for å vise hvor viktig elektrisk energi er nå i dette ødelagte landet. 

En rekke av våre fremste bildende kunstnere har bidratt til en utstilling i regi av Galleri Norske Grafikere i Tollbugata i Oslo. Utstillingen er bygget rundt GRAS-gruppa som allerede rundt 1970 hadde forholdet Israel-Palestina på sitt program ved siden av EEC og Vietnam, men flere samtidige kunstnere har også bidratt med arbeider.

 

Følgende kunstnerne deltar fra GRAS-gruppa:

 Morten Krohg

 Victor Lind

 Jan Radlgruber

 Willibald Storn

Andre:

 Ørnulf Opdahl

 Oddbjørn Stølen

 Per Ulrik Fritzner

 Guttorm Guttormsgaard

 Frans Widerberg

 Arne Ekeland

 

Flere kunstnere vil bli lagt ut etterhvert. 

Utstillingen vil bli tilgjengelig for publikum i tiden fra 29. mai til 3. juni 2015 i Norske Grafikeres galleri i Tollbugata 24, Oslo, og kan ellers ses på Norske Grafikeres Nettgalleri.

Informasjon om kjøp og betaling vil komme etter hvert.

Vi vil bryte blokaden! Kjøp sjømil!

Bli medlem!

Donasjoner

Donasjonskonto:

1503.18.33598