ShipToGaza Norway

Båtstunt for Palestina

Lørdag 23. august kl. 13:00 (11:30) ved Honnørbrygga, Oslo

Du som ikke har båt er også velkommen!

småbåtShip to Gaza har de siste årene vært med på noe som kaltes Free Gaza småbåtstunt i Oslo Havn. Vi har opplevd dette som en morsom, effektiv og engasjerende måte å markere oss på og følger derfor opp i år ved å arrangere et nytt slikt båtstunt.

 

I fjor profilerte vi det "nye" Ship to Gaza-prosjektet Gazas Ark. Arken ble dessverre sprengt i stykker under Israels siste offensiv mot Gaza, men behovet for å heve blokaden av Gaza er større en noen gang! Vi holder derfor dette stuntet for å rette fokus mot blokaden av Gaza og okkupasjonen av Palestina. Palestinere burde, som oss, kunne ferdes fritt i sin havn og ta i bruk havområdene som er definert som deres.

Vårt stunt går av stabelen klokka 13:00, og vi ber om at båter som skal være med, møter klokka 11:30. Alle båter er velkomne, også kajakker. De som er med, melder seg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dere som ikke har båt, men vil være med, kan møte opp litt før 13:00 for å finne plass. 

Vi møtes som vanlig ved Honørbrygga, rett utenfor Rådhuset.

Seilasen går derfra til Aker Brygge, over til Festningskaia, utover til Vippetangen, innover langs Langbrygga til Operaen. Og samme vei tilbake. Er det fint vær og mye folk kan vi kjøre ruta et par ganger.

Som tidligere satser vi på å dele ut løpesedler ved Honørbrygga, Aker Brygge og ved Operaen. Vi ønsker å ha ulike grupper stasjonert på de ulike stedene, slik at man slipper å løpe fra sted til sted.

Vi vil ha med materiale, t-skjorter, paroler og noen palestinske flagg når vi møtes på Honnørbrygga. Ta gjerne med det du måtte ha av tilsvarende.

Vi informerer Havnepolitiet og Oslo Havnevesen.

Se arrangementet på Facebook her: https://www.facebook.com/events/661003333995687/667167716712582/?notif_t=like

Se videoen fra fjorårets stunt her: https://www.youtube.com/watch?v=wseUcFHIUeo

 

Værforbehold; er det silregn og vind avlyser vi.

 

Vi vil bryte blokaden! Kjøp sjømil!

Bli medlem!

Donasjoner

Donasjonskonto:

1503.18.33598