Ship to Gaza Nettbutikk

Her kan du kjøpe bøker og annet materiell

Eventyret med Estelle

Eventyret med Estelle

Dagbok fra en pensjonist-terrorist

Av Jan Petter Hammervold (2015)

Kr. 100,-  + frakt

Dette er historien om en gruppe idealister som uten noe erfaring kjøper et skip, restaurerer og registrerer det, for deretter å seile fra Åbo i Finland, sørover Europa, inn i Middelhavet og ender opp utenfor kysten av Gaza. Historien forteller om vanskeligheter som møter skip og besetning rundt omkring i Middelhavets havner, vanskeligheter som Israels regjering og Mossad står bak. Det er også en historie om konflikter og stridigheter om bord, men som ender opp i en felles handling i forsøket på å bryte blokaden av Gaza.Bestilling
 

Fyll ut feltene nedenfor og trykk"Send". Hvis "Send" ikke virker, kan det skyldes at et felt ikke er riktig fylt ut.

Beløpet kan innbetales med Vipps 509880. eller konto 1503 29 86401 hvis du vil bruke bank. Husk da å skrive navnet ditt i meldingsfeltet.  Legg til 75 kr for porto.

Velg varer

Feltet er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn godtas.

Fyll ut feltet over med antall hvis du ønsker flere eks av en bok.

Feltet "Navn" er ikke riktig fylt ut. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Din epost" er ikke riktig utfylt. Skriv inn en gyldig epostadresse.

Invalid Input

Feltet "Gateadresse" er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Postnummer" er ikke riktig utfylt. Kun 4 siffer.

Invalid Input

Skriv inn fire tegn. Små bokstaver
Be om ny kode Ikke gyldig. Prøv igjen.

Hvis du har problemer med utfylling av skjemaet, kan det være du bruker et ulovlig tegn. Skjemaet godtar ikke skilletegn som komma eller kolon (punktum er tillat). Det kan også hende at du må oppdatere nettleseren din. (Microsoft Edge, Chrome, Safari, Firefox o.l).

Publisert

27. april 2024

Stikkord

Bestill her