ShipToGaza Norway

Neste kunstner på laget er Tor-Arne Moen, med verket Kind of Blues (tresnitt)

Tor-Arne Moen er en maler og grafiker som bor og arbeider i Notodden, med atelier i Notodden Næringspark. Han begynte å male med oljefarger som ni-åring, og fram til han var nitten malte han tradisjonelle landskap.

Gjennombrudd kom med en serie oljemalerier til Hamsun samlede verker i 1994, som også var Moens hovedfag ved Kunst- og Håndverkskolen i Bergen. Serien fikk sitt eget galleri på Hamarøy i 1995.

Siden har han arbeidet med mange forskjellige maleriske prosjekter, som: motorsykler, portretter, stilleben, vårblomster, interiører. For et par år siden tok han opp igjen landskapet som genre som han ikke hadde malt siden han var 19 år.

Når det gjelder grafikeren Moen, debuterte han på Høstutstillingen med en tresnitt-utgave av motivet til På gjengrodde stier i 1994. I årene som fulgte bygget han opp sitt eget verksted for produksjon av fargetresnitt. Han utviklet en metode med mange trykkplater og tykke lag av farge, som ga en mettet overflate med et malerisk preg. (Fineart.no)

I forkant av utstillingen 'The best of times' ved det eksklusive RDJ Gallery i New York, ble Tor-Arne omskrevet, med en 6-siders artikkel, i American Art Collector Magazine for sin fantastiske kunst. Artikkelen kan leses her: https://www.americanartcollector.com/…/tor-arne-moen-the-be… STG anbefaler på det varmeste at du tar en titt - nydelige, kule retro motiver fra et svunnet Norge (må registrere deg gratis, for å lese artikklen)

Tusen hjertelig takk til deg Tor-Arne for at du støtter oss i kampen for å heve blokaden av Gaza!

Støtt arbeidet til Ship to Gaza

Støtt arbeidet vårt ved å kjøpe gaver fra oss
Klikk her for å kjøpe en gave med mening.

 

En bursdagsgave med mening. Støtt oss økonomisk ved å starte innsamlignsaksjon gjennom SPLEIS.
Klikk her for å starte en innsamlingsaksjon gjennom SPLEIS.

Bli medlem!

Donasjoner

Vipps: 509880 (trykk kjøp og betal)

Konto: 1503.18.33598