ShipToGaza Norway

Båten er på vei og stemningen er på topp

Vi har snakket med mannskapet i båten på vei til Gaza og kan melde om at stemningen er hektisk og spent, men motivasjonen er helt på topp. Målet er at båten skal reise inneom alle havnene som er i reiseruta.

Mannskapet i båten er forventningsfulle og optimistiske. Jan Petter Hammervold som er i båten forventer at denne turen gir mye oppmerksomhet. Først og fremst i de havnene som båten skal reise innom, men også i Palestina. Det er viktig for folk i Gaza at denne saken får oppmerksomhet i internasjonale medier.

Mannskapet er forberedt på at israelske styrker vil borde båten. Som ved tidligere anledninger ligger det an til at båten blir bordet, mannskapet blir skutt med elektrosjokkvåpen og fengslet i dager og uker med dårlige fengselsforhold med mangelfull mat. Noe annet vil være en gedigen sensasjon, sier Hammervold.

Kommer mannskapet fram til Gaza ligger det an til en stor fest i havna sammen med velkomstkomiteen. Men det er foreløpig ikke klart hvordan mannskapet skal komme tilbake igjen fra verdens største "fengsel". Men de som er i båten er forberedt på alle mulige scenarier. Det viktigste for dem er at situasjonen i Gaza får stor nok oppmerksomhet.

Ship to Gaza er avhengig av økonomisk bidrag for å fortsette vår kamp for folket i Gaza. Du kan hjelpe oss ved å gi et valgfritt beløp.

Konto: 1503.18.33598 eller Vipps ditt bidrag til 509880.  

Støtt arbeidet til Ship to Gaza

Klikk her for å kjøpe «Gazas barn» av Jan P. Hammervold.


En bursdagsgave med mening. Støtt oss økonomisk ved å starte innsamlignsaksjon gjennom SPLEIS.
Klikk her for å starte en innsamlingsaksjon gjennom SPLEIS.

Bli medlem!

Donasjoner

Vipps: 509880 (trykk kjøp og betal)

Konto: 1503.18.33598