Følg Handala på reisen til Gaza

Motta oppdateringer rett i epostkassen din.
(Vi deler ikke epostadressen med noen andre.)Thorhallsdottir støtter oss i kampen for å heve den umenneskelige blokaden av Gaza

Bjőrg Thorhallsdottir er en av landets mest populære grafikere med budskap som treffer hjertet, hun har donert bildet med tittel «Alltid velkommen tilbake min trekkfugl».

Vi i Ship to Gaza er utrolig takknemlig og stolte over at Thorhallsdottir støtter oss i kampen for å heve den umenneskelige blokaden av Gaza.

Thorhallsdottir startet sin kunstneriske utdannelse ved Kunsthøyskolen i Reykjavik i 1994, deretter studerte hun grafisk design i Oslo, etterfulgt av to år ved Asker Kunstskole. I 1997 kom inn hun inn ved det prestisjefylte Bella Artes, kunstakademiet i Barcelona. For sitt arbeid der fikk hun den beste karakteren gitt siden 1978, og hun fikk i oppdrag å male en freske i rommet der Gaudi (spansk arkitekt) døde. To år senere studerte hun ved Kunstakademiet i Toulouse under Jean Ducrous. I 2000 hadde hun også et års opphold hos Ignacio Aguirre grafikkverksted i Barcelona.
Hun debuterte i Galleri X i Son i 1996, og har siden hatt et imponerende antall utstillinger i Norge, Spania og Frankrike. Thorhallsdottir har utsmykket flere kirker og bygninger med mosaikk, marmorutskjæringer og blyglassvinduer.

(Fineart.no)