ShipToGaza Norway

Jan Petter Hammervold med ny bok

Boka konsentrerer seg om forholdene for fiskerne i Gaza, som daglig terroriseres av israelske kanonbåter. De store og ressurssterke norske mediene med NRK i spissen gjengir den versjonen som Israels militære ledelse sender ut, og der er det helt taust om alle angrepene på fredelige fiskere utenfor Gazas strender.

Denne boka prøver å tette noen store hull i norske mediers dekning av hvordan folk i Gaza lever. Boka gir grunnlag for å forstå hvorfor norske Ship to Gaza er med i den internasjonale FreedomFlotillaCoalition, som utfordrer Israels ulovlige blokade av Gaza og setter et svært plagsomt internasjonalt søkelys på Israels rå overgrep mot de to millionene – flertallet barn – som holdes innesperret i Gaza.

FFC viser folk i Gaza at de ikke er glemt, og den viser at jøder, muslimer, ateister og kristne fra hele verden kan samarbeide om ikke-voldelige aksjoner for en viktig, felles sak: Solidaritet med palestinerne i Gaza.

Nå kan du kjøpe boka direkte fra oss. Boka koster kr. 250,- pluss porto. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn, adresse og antall bøker du ønsker å kjøpe. Faktura vil følge med forsendelsen.

Støtt arbeidet til Ship to Gaza

Støtt arbeidet vårt ved å kjøpe gaver fra oss
Klikk her for å kjøpe en gave med mening.

 

En bursdagsgave med mening. Støtt oss økonomisk ved å starte innsamlignsaksjon gjennom SPLEIS.
Klikk her for å starte en innsamlingsaksjon gjennom SPLEIS.

Bli medlem!

Donasjoner

Vipps: 509880 (trykk kjøp og betal)

Konto: 1503.18.33598