SHIP TO GAZA NORWAY 

 Donasjoner:  VIPPS 509880 

 

...

 

Vi presenterer International Campaign to Save Gaza.

Under Freedom Flottilas møte i Istanbul 4.-5. november, som hadde god deltakelse fra organisasjoner og aksjoner i fem verdensdeler, ble det tatt initiativ som har vært avgjørende for etableringen av International Campaign to Save Gaza. Dette initiativet arbeider nå med å organisere skipstransport fra Middelhavshavner til Gaza av forsyninger som folk i Gaza desperat trenger.

23. november var det en stor pressekonferanse i Istanbul for å lansere den nye International Campaign to Save Gaza, med deltakende organisasjoner fra en rekke land, men med særlig tyngde fra arabiske land og fra eksilpalestinske organisasjoner.

MØTE TORSDAG 30. NOVEMBER kl. 19:00 på MELAhuset i Mariboes gate 8.

Hvordan skal vi styrke Ship to Gaza? 

Den uendelige rekken av grusomme meldinger fra Gaza gjør at vår oppmerksomhet i Ship to Gaza nå selvsagt først og fremst rettes mot behovet for hva vi kan bidra med på kort sikt. Hvordan skal vi styrke Ship to Gaza? 
Dette spørsmålet vil bli tatt opp på møtet torsdag 30. november. Les mer om møtet her …

 

Ny bok og ny reise

Ny bok og ny reise

Jan Petter Hammervolds siste bok om fiskerne i Gaza har allerede fått god omtale i flere medier.

Jan Petter Hammervolds siste bok handler om vanskelighetene som de palestinernes fiskerne møter på grunn av den israelske blokaden. Gjennom boka forteller Hammarvold en historie som sjelden når de store mediene eller skaper de store overskriftene i Norge. Boka er ikke bare en fortelling om situasjonen, men også en dokumentasjon av de faktiske forholdene for fiskerne i Gaza. Med boka ønsker Hammervold å tette noen hull i norske mediers dekning av hvordan folk i Gaza lever

Boka har blitt omtalt av flere aviser og har blitt godt mottatt. Hammervold og Ship to Gaza forbereder i disse dager en ny reise til Gaza for å bryte den ulovlige blokaden.

 

Bildet er fra en omtale av boka i Lillehammer Byavis