SHIP TO GAZA NORWAY 

 Donasjoner:  VIPPS 509880 

 

...

 

Vi presenterer International Campaign to Save Gaza.

Under Freedom Flottilas møte i Istanbul 4.-5. november, som hadde god deltakelse fra organisasjoner og aksjoner i fem verdensdeler, ble det tatt initiativ som har vært avgjørende for etableringen av International Campaign to Save Gaza. Dette initiativet arbeider nå med å organisere skipstransport fra Middelhavshavner til Gaza av forsyninger som folk i Gaza desperat trenger.

23. november var det en stor pressekonferanse i Istanbul for å lansere den nye International Campaign to Save Gaza, med deltakende organisasjoner fra en rekke land, men med særlig tyngde fra arabiske land og fra eksilpalestinske organisasjoner.

MØTE TORSDAG 30. NOVEMBER kl. 19:00 på MELAhuset i Mariboes gate 8.

Hvordan skal vi styrke Ship to Gaza? 

Den uendelige rekken av grusomme meldinger fra Gaza gjør at vår oppmerksomhet i Ship to Gaza nå selvsagt først og fremst rettes mot behovet for hva vi kan bidra med på kort sikt. Hvordan skal vi styrke Ship to Gaza? 
Dette spørsmålet vil bli tatt opp på møtet torsdag 30. november. Les mer om møtet her …

 

Stephen Hawking - en solidarisk stemme for Palestina

Stephen Hawking - en solidarisk stemme for Palestina

Stephen Hawking var opptatt av aktiv solidaritet med det palestinske folket og ville ha slutt på Israels okkupasjon og terror mot palestinerne.

Han var en verdenskjent britisk teoretisk fysiker (forsket på kosmologi, relativitets teori og kvante fysikk), som har vært opptatt av palestinernes sak og ville ha slutt på den mangeårige israelske okkupasjonen. Vi vil ikke bare huske Hawking for hans vitenskapelige prestasjoner, men også for å være en aktiv stemme i kampen for en mer rettferdig verden - inkludert den palestinske kampen mot israelsk apartheid.