ShipToGaza Norway

Nytt kunstlotteri

STGN er deltaker i Freedom Flotilla III som startet fra Gøteborg 10.mai. Sammen med vår svenske søsterorganisasjon STGS eier vi en ombygd tråler som nå er på tur ned til Middelhavet for å slutte seg til de øvrige båtene i flotillaen. Planen er et forsøk på å bryte blokaden av Gaza i siste halvpart av juni.

Det koster penger både å kjøpe, utstyre og drifte en båt. Vi har satt i gang flere aktiviteter for å finansiere vår andel i prosjektet, bl. a et nytt kunstlotteri med trekning 4.januar 2016. Loddene koster som tidligere kr. 50, og det er 20 lodder i hver blokk, til sammen 200 blokker.

 

Følgende kunstnere har gitt bilder, eller er representert:

Ali Hamadi

Anne Kristine Thorsby

Bjørn Johnsen

Reidun Tordhol

Brit Rakeng

Jan Stensrud

Håkon Bleken

Marius Sætersdal

Jacob Weidemann

Kjell Morkel

Turid Mellerud

Nina Dreyer Henjum 

 

Vi er avhengig av hjelp for å selge, og utfordrer alle meningsfeller til å bistå oss. Kjøp en blokk selv, selg eller bruk loddene som gaver til de som har alt fra før, selg til venner, familie og kolleger! Sammen med hver blokk vil vi også sende med en enkel «Kunstkatalog» som viser bildene.

 

Loddbøker kan bestilles hos Stig Tore Engen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på tlf. 917 88170 etter kl17.00.

 

Jan P. Hammervold

STGN

 

Støtt arbeidet til Ship to Gaza

Klikk her for å kjøpe «Fiskerne i Gaza» av Jan P. Hammervold.


En bursdagsgave med mening. Støtt oss økonomisk ved å starte innsamlignsaksjon gjennom SPLEIS.
Klikk her for å starte en innsamlingsaksjon gjennom SPLEIS.

Bli medlem!

Donasjoner

Vipps: 509880 (trykk kjøp og betal)

Konto: 1503.18.33598