"STAY HUMAN" Freedom Flotilla 2 omdøpes til ære for Vittorio

Freedom Flotilla 2 Steering Committee

April 15, 2011 (London)

VittorioMordet på menneskerettsaktivisten Vittorio Arrigoni er en tragedie for hans familie, for de av oss som kjente ham og for det palestinske folket som elsket og respekterte ham. Styringskomiteeen for Freedom Flotilla 2 fordømmer dette meningsløse mordet og menneskene som stod bak det. De endte livet til en av de mest lidenskapelige forkjemperne for rettferdighet for Palestina. Dette mordet skader den palestinske kampen for frihet og rettferdighet såvel som alt arbeid i solidaritet med den kampen.

For å hedre ham døper vi om vår neste aksjon til FREEDOM FLOTILLA – STAY HUMAN

Ingenting vi kan skrive kan fullt ut beskrive denne mannen som var så full av livsglede, en mann med pipa i munnen og kapteinslua alltid litt skjevt på hodet. Mannen med det store smilet og den milde naturen, en som brukte sin styrke til å holde barn i sine armer, ofte mange om gangen. Hans latter og hans siste kommentar hver gang vi møtte ham vil gjenta seg i ørene våre når vi går ombord på båtene våre for å sette seil mot Gaza igjen.

"Stay Human" sa han alltid gjennom et smil og tenner som bet seg fast i pipa.

Vittorio reiste med oss på den første lille båten som kom i land I Gaza i 2008, en av 44 aktivister som seilte for å protestere mot den illegal blokaden Israel har opprettet mot de 1.5 million menneskene som bor i Gaza. Vi vil gjøre vårt beste, Vik, for å fortsette arbeidet du har gjort. Flåten vil seile til Gaza i ditt navn.

Freedom Flotilla 2

Ship To Gaza Norway

Se Vik snakke om sitt engasjement:

http://www.youtube.com/watch?v=wZg0WGKRg2A